Блог

Чудодейната тибетска гъба кордицепс лекува рак

Чудодейната тибетска гъба кордицепс лекува рак

Туберкулоза, рак и метастази, астма, бронхит, жлъчно- и бъбречно-каменна болест, хепатит А, В и С, панкреатит и безплодие са основните болести, върху които положително повлияват препарати, съдържащи вълшебната тибетска гъба кордицепс.

 

Освен това загадъчната тибетска гъба помага много при фиброми, гинекологични заболявания, пиелонефрит, гастрит, язви на стомаха и дванадесетопръстника. Положително е въздействието и при тежки простудни заболявания, белодробни болести и болести на кръвта, инфекции, херпес, аденом на простатата, проблеми с пикочния мехур.

 

Това споделя литовския професор, доктор на медицинските науки – Аркадий Гамперис. По думите му негови колеги са съобщили и за успешно овладявани случаи на СПИН. Той споделя, че след редица експерименти и изследвания никога по-рано не е виждал такова възстановяващо действие при туберкулоза, че дори и при болни в 4-ти стадий на рак.

 

Препарати с тибетска гъба кордицепс вече се предлага и в България. Според проф. Гамперис те помагат наистина и предпазват организма от отравяне на черния дроб и бъбреците. Действието им е, че регулират и съгласуват работата на всички системи в организма заради уникалния си състав.

 

Тибетска гъба кордицепс расте само на едно място в света – в китайската част на Тибет – и съставът им е уникален: съдържат аминокиселини, ненаситени мастни киселини, 77 микро- и макроелементи, над 80 типа ферменти, в това число коензим Q 10, бета-каротин, витамините Е и С, селен и цинк, имуномодулиращи полизахариди и т.н.

 

Приемането на тибетска гъба кордицепс отключва действия в епифизата, при която се отделя голямо количество мелатонин, който е със свойствата на универсален антиоксидант със силно противотуморно действие и лекува рак.

 

Свързани статии:

Азиатските гъби – медицинско чудо

Гъбите лекуват множество болести – вижте кои са те

Гъбите шиитаке, рейши, намеко и пом-пом, които лекуват рак, се произвеждат вече и у нас

Природолечение с шийтаке

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Изпитани билкови рецепти при цистит

Изпитани билкови рецепти при цистит

Следваща статия
Бобът – източник на витамини, минерали, протеини

Бобът – източник на витамини, минерали, протеини

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар