В началото на 20 век е имало няколко начина за пълно излекуване от рака. Народните лечители в Русия са разбирали, че основна при лечението на всяка болест е имунната система на човека. Затова в началото на лечението са се стараели максимално да я подсилят. За целта са вземали един килограм майски или юнски мед и са го разтваряли в един литър гроздово вино или водка. Слагали са вътре един килограм алое – столетник, понякога и 2 листа от фикус. Непременно са добавяли 50 г сух горски или ливаден хвощ и 20 до 50 г от билката змийско мляко. Отровата от змийското мляко е служила като убиец на раковата гъбичка, а всички останали билки са засилвали имунната система на човека, освен това са служили като вътрешен балсам за заздравяване на раните, нанесени от тумора.
След като са приготвяли сместа, те са я оставяли на тъмно място за 12 дни. След това от получената настойка са пиели 3 пъти на ден един час преди ядене. Някои народни лечители са добавяли към тази смес и брезови листа – 50 г, както и жълт кантарион или мащерка – пак същото количество.
Всичко това засилвало ефективността от балсама и помагало на организма по-скоро да се избави от болестта. Но това е само първата половина от лечението на болестта.
Втората половина се състояла в следното – 3 пъти на ден да се изяждат по 20 до 50 ядки от костилките на слива, кайсия, бадем или праскова. Важно е да се знае, че всички тези костилки се вземат от пресни или сушени плодове, без да се подлагат на термична обработка. Народните лечители добре са знаели, че в тези костилки се съдържа мощна отрова, но те са знаели и нещо, което съвсем наскоро научи съвременната наука. А то е, че отровата, цианидът, съвсем не влияе на човешкия организъм, тъй като се свързва с вещества, които я неутрализират. Затова пък отровата действа само на болестотворния тумор, но не и на човешкия организъм. Получава се така, че костилките от сливи, кайсии, праскови не само че дават на организма витамин В17, но и със своите отрови разрушават рака. Тази терапия позволявала пълно излекуване на човека от злокачествения тумор в продължение на половин година.
Свързани статии:
Храни, които карат рака да „гладува”
6 нови американски препоръки за хранене срещу рак
Автор: lekuva.net
Коментари