Блог

Рецепта за високо кръвно на проф. Мермерски

Рецепта за високо кръвно на проф. Мермерски

Много от лекарствата за високо кръвно стават неефективни при продължителна употреба и се налага подмяната им с други по-силни. По-правилно е страдащите от този проблем да направят нужните промени в своя начин на живот и хранене. Предлагаме ви една от рецептите на професор Мермерски за високо кръвно, която той препоръчва з вашето здраве.

 

За да имате успех в лечението на болестта или поне в овладяването и контрола на кръвното налягане трябва да намалите солта във вашето хранене, да ограничите храните от животински произход, захарните изделия и тези с бяло рафинирано брашно. Необходимо е да се пие достатъчно вода всеки ден, повече движение на открито, да се намали консумацията на храни съдържащи повече натрий. Освен това да се избягва основния фактор за високото кръвно – стреса.

 

Рецептата на професор Мермерски се състои от чесън, лимони и пчелен мед. Смесват се 4 лимона, 400 г чесън и се рендосват на ситно с ренде. Към тях се добавя 300 г чист полифлорен пчелен мед и сместа се оставя да престои на тъмно и прохладно място за 25 дни. След това се приготвя дозата за деня от една чаена лъжица от сместа като се добавя към нея 20 капки спиртна тинктура от пчелен клей, 4 супени лъжици кисело мляко и към тях една чаена лъжичка канела. Разбърква се добре и се взема от тази смес всяка сутрин преди ядене и вечер преди да си легнете да спите.

 

Професор Мермерски твърди, че тази рецепта е свалила кръвното на пациенти от 170 на 130 единици след употребата й за няколко дни.

 

И още една рецепта за високо кръвно – вземат се 20 листа здравец, още толкова листа от индрише и се нарязват на ситно. Към тях се добавя половин килограм мед и се разбъркват. Всяка сутрин се изяжда по една супена лъжица от рецептата.

 

Свързани статии:

Рецепта чудо за сваляне на високо кръвно налягане

Как високото кръвно поврежда мозъка и паметта

Проф. Мермерски разкри уникална рецепта за висок имунитет

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Акупунктурни точки на стъпалата

Акупунктурни точки на стъпалата

Следваща статия

Погрижете се за очите при работа пред екран

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар