ДКЦ Сити Клиник

Диагностично-консултативен център
5
1 дал оценка

Лекари

снимка на mishabg_27398
X

Информация

Сити Клиник е модерно лечебно заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия регион. Болницата е създадена през 2012 година и в момента е най-модерната болница у нас.Сити Клиник е отличена с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването от Joint Commission International (JCI) и е единственото лечебно заведение у нас получило изключително престижната международна акредитация.

 

Сити Клиник съчетава високотехнологично обoрудване и приложение на най-добрите лечебни практики в областта на медицината. На разположение на нашите пациенти са:

  • Диагностична апаратура и лаборатории от последно поколение, чрез които се установяват в детайли състоянието и функциите на органите без вредно влияние върху организма.
  • Модерно оборудвани клиники и сектори в основните медицински области, които прилагат световни стандарти за изследвания и лечение.
  • Операционен блок и реанимация, които в максимална степен гарантират сигурността на болните по време на операции и интензивно лечение.
  • Приятелска среда за пациентите: модерни стаи с 1, 2 или 3 легла.
  • Електронна администрация на здравния процес, която пести време и гарантира пълнота и коректност на всички данни за състоянието на пациента.
  • Връзка с водещи световни медицински центрове с възможност за дистанционни консултации в реално време. 
  • Хранене, съобразено със здравословното състояние и вкусовете на пациентите.

 

Сити Клиник е проектирана и оборудвана с мисията да подобри достъпа на хората, които се нуждаят от медицинска помощ, до високоспециализирана болница, в която най-важно е качеството на предоставяните медицински услуги, сигурността и човешкото достойнство на пациента. Лечебното заведение е партньор на Harvard Medical School и Arizona Hearth Institute, чиито доказани специалисти обменят опит и работят съвместно с лекарите от Сити Клиник.

 

Разположени в сграда на 5 етажа, лечебният комплекс разполага с с най-съвременната диагностична апаратура в страната, болничен стационар с 84 легла, 5 операционни зали и две ангиографски лаборатории. Болницата и диагностичният център са оборудвани с първия в България магнитен резонанс с ултра високо поле – 3 Тесла. Медицинският екип на Сити Клиник включва водещи специалисти в почти всички медицински области. Приоритет в лечението ще заемат щадящи пациента, минимално-инвазивни методи като сърдечни катетеризации, ендоскопски и ендоваскуларни процедури, интервенционални нервно-съдови процедури и периферни съдови интервенции.

 

Направления:

  • Инавазивна кардиология
  • Електрофизиология
  • Кардиохирургия
  • Съдова хирургия
  • Вътрешни болести
  • Неврология
  • Анестезиология и интензивни грижи
  • Образна диагностика

 

Лечебното заведение обслужва както местното население, така и пациенти от чужбина – чуждестранни граждани, международни застрахователни компании и техните клиенти, корпоративни групи, медицински туристи, представители на чужди дипломатически мисии и посолства в България и региона, постоянно и временно пребиваващи на територията на нашата страна чужди граждани. Персоналът на Сити Клиник владее чужди езици и предлага помощ на всички нива – организиране на пътуването и виза, лечение и следлечебно подпомагане, избор на хирурзи и лечебни процедури, осигуряване на подходящо настаняване.

 

Сити Клиник има договор с Националната здравноосигурителна каса, както и с редица здравноосигурителни фондове, чрез които пациентите имат възможност да финансират лечението си.

 

Сити Клиник има изграден единен стандарт за добра медицинска практика, както и система за контрол на качеството в областта на медицинската дейност, обслужването на пациентите и обучението на лекарите, сестрите и техническия персонал.

Здравно осигуряване

НЗОК (Национална здравноосигурителна каса)

Контакти

България София ul. "Okolovrasten pat" 127 42° 38' 20.8608" N 23° 19' 7.7196" E Google Maps
България Варна ul. "Bregalnitsa" 1 43° 13' 5.6136" N 27° 54' 54.396" E Google Maps

Ревюта

Средна оценка на ДКЦ Сити Клиник

5
Обща оценка
5
Отношение
4
Време за чакане
1 дал оценка

Оценки на пациенти

Лекували ли сте се в тази клиника?

снимка на Anonymous Дай оценка

Map