Блог

Тулио Симончини – човекът, който създаде уникален метод за лечение на рак

Тулио Симончини – човекът, който създаде уникален метод за лечение на рак

Италианският лекар д-р Тулио Симончини е създател на един алтернативен начин за лечение на тумори и рак – чрез сода бикарбонат. Според медика основната причина за образуването на злокачествени тумори са гъбичните инфекции и няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях, освен содата за хляб.

 

Д-р Тулио Симончини смята, че тя има проста структура и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в гъбичките, запазва за дълго време способността си на проникване и бързо се разгражда. По този начин причинителите нямат достатъчно време да се прекодира.

 

Лечението със сода бикарбонат според д-р Тулио Симончини трябва да се прилага в големи дози, непрекъснато поне в продължение на 7-8 дни за първия цикъл, което гарантира намаляването на тумора от 2 до 4 сантиметра в рамките на 3-4 дни.

 

Д-р Тулио Симончини прилага венозно лечението със сода бикарбонат като количеството е в зависимост от килограмите на пациента и от разпространението на тумора. Според него натриевият бикарбонат е безвреден, затова дозите са едни и същи независимо от възрастта на пациента, както и наличните му придружаващи заболявания.

 

За да се увеличи ефективността на содата и лечението с нея е по-полезно директното въздействие, което д-р Тулио Симончини постига чрез артериография и чрез поставяне на катетри.

 

По този свой метод италианският лекар е лекува свои пациенти от рак на пикочния мехур, рак в устната кухина – на езика, венците, небцето, сливиците, рак на белия дроб, тумори в мозъка и стомаха.

 

Преди да предприемете обаче каквото и да е лечение на тумори и рак по метода на д-р Тулио Симончини, задължително се консултирайте с вашия лекуващ лекар.

 

Свързани статии:

Комбинацията от лимон и сода може да спаси човешки живот

Вредна ли е сода бикарбонат и за какво да я използваме?

Рецепта за олио от канабис, която лекува рак

Масло от тамян: мощно естествено лечение на рак

Джинджифилът убива ракови клетки при рак на яйчниците и простатата

 

Автор: lechitel.net

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия
Ефективен, дезинфекциращ домашен сапун

Ефективен, дезинфекциращ домашен сапун

Следваща статия
3 начина да подобрите здравето си още сега

3 начина да подобрите здравето си още сега

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар