Блог

Избираме лекари в интернет

Нов български уебсайт помага да изберем добър лекар или зъболекар. Чрез търсене по специалност и район в страната на Doctiming.bg намираме профили на медицински лица с отзиви и коментари от техни пациенти. Системата може да предложи препоръчани медици наблизо, като ползва местонахождението ни.

 

С име, специалност и данни за контакт са включени над 20 000 доктори от цялата страна. Над 2200 пациенти вече са се регистрирали, за да дадат отзиви за своя опит, да получат информация и да се свържат с препоръчани специалисти от различни специалности. Пълният профил на лекарите включва тяхната биография, образование, допълнителни сертификации, както и говорими езици. Коментарите и оценките помагат на регистрираните пациенти да се ориентират дали това е точният специалист, на който да се доверят.

 

Doctiming.bg предлага и информационни материали за различни аспекти на здравето в над 50 авторски статии за бъбречни и стомашни проблеми, за здравето на черния дроб и сърцето, за хранене и зъбна хигиена и още много.

 

Регистрацията е безплатна и в допълнение сайтът дава награди на пациентите, които си направят профил до края на месец ноември. Играта се провежда на Фейсбук страницата на сайта, където потребителите въвеждат кода от регистрацията си. Наградите са: парфюми Bvlgari, ваучери за пазаруване от Technopolis и голямата награда – уикенд за четирима във винарски комплекс „Старосел”.

 

Обещаващият проект е номиниран за наградите БГ Сайт 2013 в две категории: "Кауза. Събитие. Общност" и "Адаптивни и отзивчиви сайтове".

Забележка: Този материал не е медицинска литература и не замества консултациите със специалист. Журналистическият текст има за цел да провокира въпроси от здравно естество и препоръчва да се обръщате винаги към медицинско лице за съвет!
Предишна статия

Гъбички по ноктите – досадни и упорити

Следваща статия

Безобидни медикаменти в опасни комбинации

Какво е мнението ви за тази статия?

Хубава статия Не ми харесва  

Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Сподели в Facebook
Сподели в Twitter

Коментари

Последни статии

Регистрирайте се и ще можете:
  • – да намерите добър лекар специално за вас
  • – видите кои лекари препоръчват приятелите и роднините ви
  • – помогнете на близките си като оцените лекар